Man Fundamentals

De 4 belangrijkste concepten voor testosteron optimalisatie

Let op:

Man Fundamentals is geen

Er wordt veel onzin geluld in de wereld. Laten we duidelijk zijn, Man Fundamentals is geen T booster. Man Fundamentals is ook geen verzameling sh*t gebaseerd op niks. En Man Fundamentals is al helemaal geen wonderpilletje. Wat is het dan wel? Dat ga ik je vertellen.

Het is een bewezen concept. Gebaseerd op de 4 belangrijkste concepten voor testosteron optimalisatie. Lees verder en ik leg het je uit.

Een laag Testo zorgt voor…

  • Mannentietjes, buikvet en bijna vrouwelijke rondingen.
  • Je verliest je mannelijke kracht.
  • Geen vuurwerk meer in de slaapkamer.
  • Geen energie meer om van die bank af te komen.

Maar de invloed van een laag T merk je niet alleen lichamelijk, de invloed op je gedrag is nog veel groter:

  • In plaats van zelfverzekerd gedrag, ga je twijfelachtig gedrag vertonen.
  • In plaats van harde keuzes, laat je de keuzes aan anderen over.
  • In plaats van wakker worden met zin in je dag, word je nu ambitieloos wakker.

De meeste mannen blijven ademen, maar stoppen met leven na hun 25e.

Ik ga je laten zien hoe je leven eruit ziet als je testo x2 gaat.

Stel je voor hoe jouw relatie er uit zou zien als je testo x2 gaat, je libido van toen je 20 was, je maakt de harde keuzes die nodig zijn voor het leven van jou en je partner.

Het probleem lijkt alleen maar groter te worden, want het gemiddelde testo blijft dalen

Testosteron kan je optimaliseren met 4 belangrijke concepten:

1. Vetoplosbare vitamines verhogen (vitamine A, D3, E en K2)
2. Metabolisme optimaliseren (Jodium en Selenium zijn essentieel voor je schildklier)
3. DHEA optimaliseren (Ashwagandha optimaliseert je DHEA)
4. Vrij testosteron verhogen (Boron verhoogd je vrij testosteron)

Daarom heb ik Man Fundamentals ontwikkeld

Man Fundamentals bevat alle vetoplosbare vitamines.
Vitamine A, D3, E en K2. Zonder vitamine A wordt er geen testo aangemaakt. Je zaadballen hebben zelfs een speciale opslagruimte en receptoren voor vitamine A.

Man Fundamentals bevat alle voedingsstoffen die je schildklier/metabolisme optimaal laten functioneren.
Zonder T3 hormoon (schildklier) wordt er geen testo aangemaakt.

Man Fundamentals bevat het adaptogeen die bewezen je DHEA verhoogd*.
DHEA is de grondstof van testo.

Man Fundamentals bevat de stoffen die de hoeveelheid vrij testosteron in je bloed optimaliseren.
Vrij testosteron is het beschikbare testosteron. Als testosteron gebonden is, heb je er niks aan.

Wat anderen zeggen

Ik merk dat ik veel meeer energie heb, veel meer libido heb. Eerst echt veel behoeftes naar middag dutjes daar heb ik allemaal geen last meer van. Maar ik voel wel dat er veel meer te halen valt nog steeds. Wordt droger en droger.

Testosteron waardes van 496 ng/dL naar 738 ng/dL. Zie afbeeldingen hieronder:

Kay

Ondernemer

Hej Dennis, even een update. Ben nu twee weken bezig met MF. Ik merk dat ik harder ga in de gym, super. Slaap voor mijn gevoel wat dieper en heb meer dromen. Verder geen behoefte meer aan een powernap op de bank aan het eind van de middag. Lijk meer dorst te hebben. Oh en ochtenderecties houden langer aan, (bijna) op het vervelende af…

Marnix

Automotive

Man fundementals helpt mij op dagelijkse basis, sinds de start met man fundementals heb ik aanzienlijk betere slaap, droom ik meer, word ik elke dag uitgerust wakker en merk ik dan mijn algemene gemoedstoestand beter is, dit is ook iets wat mijn naasten hebben opgemerkt. Zo is ook mijn libido hoger, mijn vriend daar onder zoekt sinds kort elke dag weer aandacht als ik wakker word, ook heb ik het idee dat het werkt als een soort accountability partner voor mijn andere bezigheden en verplichtingen.

Roberto

Lease-adviseur

Hallo Dennis, ik gebruik je capsules nu paar maanden en voel duidelijk resultaat. Ben er blij mee. Ben 46 jaar en heb een tijdje testo gel gebruikt als aanvulling. Maar heb t gevoel dat mijn test spiegel ongeveer gelijk is met de capsules.

Paul

Het toepassen van de kennis uit het boek en het gebruik van de supplementen van Dennis, heeft mijn leven in 2 maanden tijd enorm veranderd. Ik voel mezelf een stuk mannelijker, energierijker en heb meer zin in het leven.

Marcel

Slik nu 2 maand Man Fundamentals en merk wel verschil. Wakker worden omdat paaltje in het matras steekt, geen dip na het avond eten, en beter kunnen plassen. Verder zat ik al redelijk goed in mijn vel. Maar leuk om mee bezig te zijn. Nog niets gemeten.

Hindry

Boomverzorger

Wil je starten?

Ik heb al zoveel geprobeerd. Waarom is dit anders?

Er zijn heel veel bullsh*t supplementen te koop.

Veel zogenaamde “T boosters” bevatten alleen maar viagra achtige stofjes waardoor je wel een effect merkt in je broek, maar je testo levels zullen niet veranderen. Dan kan je even goed zo’n blauw pilletje nemen.

Man Fundamentals focust op de 4 kernconcepten om je testo te optimaliseren:

1. Vitamine A, D3, E en K2
2. Je metabolisme ondersteunen
3. Je DHEA optimaliseren
4. Vrij testosteron optimaliseren

En je hoeft mij niet op mijn woord te geloven. Je bent niet de eerste die hier tegen aan liep. Hier zijn nog een aantal mannen die al vanalles geprobeerd hebben, todat ze bij MF uitkomen en toen:

 

Ik merk meer daadkracht, minder uitstelgedrag. Ik slaap dieper. Ik ervaar meer energie gedurerende de dag en een hoger libido (ook belangrijk). Ik word ook droger, mijn buikvet neemt af. Niet dat ik dik was, maar ik zie er nu strakker uit. Meer zelfvertrouwen. Man Fundamentals is zeker een aanrader voor elke man die het maximale uit zich zelf wilt halen.

Tabrez

Bokser/taekwondo

Ik was al langer op zoek naar een goed “mannelijk steuntje” in de rug die echt doet wat het beloofd en de stress van alle dag en het ouder worden een klein beetje doet vergeten

Ná kennismaking met “Man Fundamentals” heb ik M.F. gekocht het product lijkt wat prijzig maar is het niet…! als je kijkt wat je er voor krijgt …14 ingrediënten maar liefst !…die ook nog eens elkaar versterken bv. ashwaganda …een kruid welke ontspanning geeft waardoor de schildklier makkelijker andere bestanddelen opneemt en ander vb. geen zink-oxide maar zinkpicolinaat… de duurdere werkzame variant! bij andere multivitaminen worden maar al te vaak goedkopere  shit-ingrediënten gebruikt om maar zoveel mogelijk te kunnen verdienen.

Ná inname van 2 tabletten per dag zag ik na enige weken vooral de positieve mentale flow snel toenemen maar ook de energiebalans, de daadkracht  en het “mannelijke gevoel” . dit in combinatie met enige sportieve bezigheden maakt en brengt het al snel “het verschil ” wat je wilt voelen.

André

Ondernemer

Ik gebruik MF nu 2 week en merk nu al verschil, meer focus op mijn werk, hogere libido en meer kracht in de gym. Ook eindelijk klaar met die losse potjes. Dankjewel!

Frederik

Ben d’r wel klaar mee dat gesleep met die supplementen, ga alleen nog Man Fundamentals nemen. Daar zitten de juiste dingen in en als grote voordeel, je hoeft maar 2 per dag te nemen.

Anne

Chauffeur

Heb jij deze remedie ook voor vrouwen van 50+? Bij mij werkt het zeker. Heb meer energie. Ik slaap beter. Goede stoelgang. Spierkracht neemt nog steeds toe. Tevreden klant.

Bob

Ondernemer

Ik wil even kwijt dat ik na 2 weken MF ook best wel een groot verschil voel. Je benoemt altijd het geladen pistool in de ochtend, die merk ik ook, maar ik merk voor een soort van onverschrokkenheid. Geen twijfel, gewoon BAM. Een soort drive om altijd bezig te willen zijn. Geen zin meer in social media of netflix, maar zoekend naar wat nuttigs. En tegelijkertijd een enorme zelfcontrole, beheersing en zelfbewustzijn. De laatste keer dat ik me zo voelde was denk ik 8 jaar terug voordat ik iets met mijn vrouw kreeg. En toen was ik mega fit, mega gezond met voeding dus was ook niet zo gek dat mn testo zo hoog was. Nu als 40’er zonder sportconditie met kantoorbaan hetzelfde gevoel en zit de hele dag al in mn hoofd te bedenken welke oefeningen ik morgen met de Kettlebell ga doen. Top dit!

Jean-Paul

Tijd om een keuze te maken!

Veelgestelde vragen

Waarom zo'n lage prijs?

Ik groei organisch en daarom hoef ik geen geld aan marketing uit te geven. Daardoor kan ik de prijs van Man Fundamentals laag houden.

Is dit wetenschappelijk onderbouwd?

Ja, volledig.

Een onderzoek laat zien dat Ashwagandha testo levels verhoogd met 15%. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26609282/

In een jaar durend onderzoek, hebben onderzoekers 65 mannen in 2 groepen verdeeld, één groep nam 3,300 IU vitamine D. De vitamine D levels van deze groep verdubbelden, en de testo levels gingen met ongeveer 20% omhoog, van 10,7 nmol/L naar 13,4 nmol/L. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21154195/

Onderzoek laat zien dat mannen met lage zink waardes ook lagere testo levels en een lager libido en vruchtbaarheid hebben. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6010824/

Onderzoek laat zien dat suppletie met magnesium de vrije testospiegel met enkele tientallen procenten liet stijgen. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20352370/

En in combinatie met krachttraining werkt magnesium nog beter: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20352370

Een studie bij 690 mannen met onvruchtbaarheid laat zien dat selenium en vitamine E zorgt voor een flinke toename van spermacellen bij het grootste deel van de deelnemers. 11% van de mannen heeft daarna zijn partner zwanger gemaakt. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21403799/

Jodium is belangrijk, dat is al lang bekend. Maar Jodium is ook een belangrijk voor je testo productie. Kijk maar eens hier: https://bmcpublichealth.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12889-020-08547-2#:~:text=find%20higher%20iodine%20levels%20are,the%20United%20Kingdom%20%5B13%5D.

Vitamine B6 verlaagd prolactine, dit stimuleert je hypothalamus om je testo te verhogen. Vitamine B6 is ook een cofactor voor dopamine synthese, deze beïnvloed ook de testo levels. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/6727359/ 

Veel mannen krijgen hebben een flink tekort van B12. Onderzoek laat zien dat dit een effect op vruchtbaarheid en dus ook testo heeft. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/6485962/

Het snelheidsbeperkende enzym voor testo synthese is afhankelijk van vitamine K. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21894328/

Een lager BCO1 had ook 32% lager waardes in Hsd17b3 genen. Deze genen zorgen voor synthese van testo in de leydig cellen. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5256971/

Vitamine E speelt een belangrijke rol in de aanmaak van geslachtshormonen. En daarbij hoort ook testo. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/6816576/

Boron zorgt voor een verhoging van 25% in vrij testo en een verlaging van 50% in oestrogeen. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4712861/

 

Waarom zit hier geen omega 3 olie in?

Lees het boek Deep Nutrition eens. Omega 3 olie in supplementvorm is een heel mooi verdienmodel, maar brengt meer schade aan je lichaam dan dat het goed doet.

Zorg dat je minimaal 1x per week verse vis eet om je omega 3 op pijl te houden. Een andere optie is een blikje kabeljauwlever van de Albert Heijn.

Omega 3 wil je uit echte voeding halen, niet uit een pilletje.

Wat zijn de ingrediënten?

1. Vetoplosbare vitaminen.
Vitamine A, D, E en K.

2. Schildklier ondersteuning.
Selenium, Jodium, Vitamine B6, Vitamine B12, Zink en Magnesium.

3. Adaptogeen om je DHEA te verhogen.
Ashwagandha.

4. Oestrogeen en SHBG verlagen
Boron.

Welke supplementen moet ik nog meer slikken naast dit?

Nee, hierin zit alles wat je wilt nemen.

Ik slik zelf alleen Man Fundamentals.

Kan dit supplement samen met medicijnen?

Denk erom als je antidepressiva slikt. In dat geval kan het zijn dat Ashwagandha de werking van je antidepressivum versterkt.
Daarom raad ik aan om Man Fundamentals niet te bestellen als je antidepressivum slikt.

Als ik gezond eet krijg ik toch voldoende vitaminen binnen?

Goede voeding is altijd het aller belangrijkste en het eerste wat je moet doen. Maar dan nog is het vrijwel onmogelijk om alles binnen te krijgen via je voeding. Dan zou je alles grasgevoerd, biologisch en super hoge kwaliteit moeten eten en dan nog kom je niet aan de hoeveelheden die je nodig hebt.

Ik kies er daarom altijd voor om vitamine D, Zink, Magnesium, vitamine K2, jodium, etcetera te suppleren.

Daarnaast zit Ashwagandha natuurlijk helemaal niet in je voeding.

Ik kan toch ook gewoon testo zalfjes of pilletjes nemen?

Nee dit raad ik altijd af! Exogene testo toedienen in wat voor vorm dan ook zorgt ervoor dat je natuurlijke productie wordt stilgelegd.

Als je eraan begint, weet dan dat je je hele leven zal moeten blijven gebruiken. En onderzoeken koppelen vervelende bijwerkingen aan lange termijn gebruik van exogene testo.

Hoe zit het met de kwaliteit van de ingrediënten?

In Man Fundamentals hebben we gekozen voor de hoogste kwaliteit ingrediënten en de beste hoeveelheden. Denk aan Magnesium bisglycinaat en zinkpicolinaat.

In veel standaard supplementen gebruiken ze magnesiumoxide en zinkoxide, waarbij de opneembaarheid vele malen lager is.

Wat zijn de hoeveelheden van de ingrediënten?

Hoelang duurt het voordat ik de werking voel?

De meeste mannen voelen na 1-2 weken al een verschil.

Maar ik raad aan om het minimaal 2 maanden te proberen. Daarom een abonnementsvorm, zo weet ik zeker dat je niet je geld weggooit omdat je het te kort probeert.

Man Fundamentals

Contact

dennis@manfundamentals.nl

06 83509218

Schrans 63
8932NB Leeuwarden

Gegevens

KVK: 90692993
BTW: NL865414506B01